Läs nere från och upp :)

Synd sverige ;(  . . . . . NOOOOOOT ! mohahah :)

Ett reservbetonat Spanien lyckades till slut få in ett segermål i den betydelselösa matchen mot Grekland. Spanjorerna tog över matchen mer och mer efter hand och 2-1-målet i slutminuterna var välförtjänt.

Andra halvlek: Spanien tog över spelet mer och mer och hade ett antal farliga avslut, och i den 88:e minuten fick de utdelning genom Daniel Güiza som nickade in 2-1. Hans första landslagsmål.

Güiza fick ett bra skottläge till höger i straffområdet efter att en framlyftning styrdes fram något turligt. Avslutet strax utanför vänster stolpe. Minuterna efter fick Spaniens målskytt, Ruben de la Red, till ytterligare ett skott som gick över målet.

Greklands målskytt, Angelos Charisteas blev liggande efter en spansk hörna och sågs om efter att ha fått en huvudsmäll. Han reste sig dock ganska snabbt igen och spelet kunde återupptas.

Spanien kvitterade i den 62:a minuten genom mittfältaren Ruben de la Red. Cesc lyfte fram en fin boll på djupet för Güiza som nickade ner till De la Red vars skott satt ribba in.

Xabi Alonso sköt från 30 meter Spaniens första skott på mål när han träffade vänster stolpes insida med ett rungande skott. Bollen studsade sedan tillbaka in på spelplanen där grekiska försvarare kunde ta hand om bollen. Ställningen fortfarande 1-0 till grekerna.

Paus: Spanien har haft mest boll och skapat klart flest chanser, de flesta dock skott utifrån. Men det är grekerna som leder matchen med 1-0 efter ett nickmål av Angelos Charisteas. Matchen är dock betydelselös då Grekland är utslaget ur EM-turneringen och Spanien redan är klara gruppvinnare.

Första halvlek: Grekland tog ledningen mot Spanien med 1-0 efter 42 minuters spel, genom mittfältaren Angelos Charisteas som nickade in sitt lags första EM-mål.

Efter 34 minuters spel delades matchens första varning ut, Greklands Georgios Karagounis drabbades av den efter att ha stoppat upp Iniesta som fick frispark.

Iniesta förde fram bollen till vänster i en kontring. Han spelade inåt men stoppades upp och fick frispark som inte gav resultat.

Efter nästan en halvtimmes spel fick Daniel Güiza skottläge från cirka 20 meter. Bollen gick över.

Sergio García stängdes till höger och fick tidig inläggsfrispark som spelades igång. Frisparken blev resultatlös.

Andres Iniesta drev snett inåt från sin vänsterkant och fick bollen täckt till vänsterhörna. Cesc Fabregas slog hörnan som plockades ner distinkt av Greklands Antonios Nikopolidis, som var lagkapten för dagen.

Ytterligare en frispark för grekerna bara minuter senare. Den togs om hand av spanjorerna.

Efter knappt tio minuter fick Grekland en frispark strax utanför Spaniens straffområde, till höger. Bollen nickades undan av Spanien.

Spanien som redan var klara gruppsegrare mötte i sin sista match redan utslagna Grekland.