BÄST av Johanna's test

på plats nummer ;

5. Skräck: Wrong Turn 2. Dale Murphy hostar och producerar sin egen såpa kallad "Den ultimata överlevaren" tillsammans med sex deltagare ledda av Nina Papas. De ska tillsammans överleva i ett post-apokalyptiskt wasteland som ligger vid en avlägsen del i West Virginia. Men för deltagarna visar det sig att det inte bara är ödelandet de måste överleva utan även de som bor där. Ganska snart ställs de inför infödda, inavlade och deformerade kannibaler som bara har en plan - att brutalt stycka dem och servera dem till middag. Spelet kan börja
Egna ord om filmen ; jag tycker den är väldigt bra, visst den vidrig på vissa ställen så man kanske hoppar över  gammel  farmors mackaronipudding men deliscus annars . Den får  * * * stjärnor.

4. Komedi: Härmed förklara jag er Chuck och Larry. Chuck och Larry är två duktiga och präktiga brandmän, som även är bästa vänner. Larry är änkling och lever nu för sina två barn. Chuck njuter i fulla drag av sitt singelliv.
En dag stöter Larry på problem när han vill göra sina barn som förmånstagare till sin livsförsäkring. Enligt lagen behöver han ha en partner, m.a.o, han måste ingå äktenskap. Men vem säger att det måste vara med en kvinna? Larry frågar sin bästa vän Chuck om att göra honom sitt livs tjänst och Chuck ställer upp. Allt är frid och fröjd tills medierna nosar reda på det nygifta brandmänsparet och börjar forska.
Egna ord om filmen ; As rolig verkligen! Vad mer kan man säga ? Den äger ! Och får * * * * stjärnor.

3. Komedi: She's the man. När Viola får reda på att hennes fotbollslag har upplösts förklär hon sig till sin tvillingbror och tar hans plats på hans nya skola. Hennes liv blir ännu mer problematiskt när hon blir kär i sin rumskamrat Duke och Olivia, tjejen som Duke älskar, blir förälskad i henne. Det blir ännu mer komplicerat när hennes tvillingbror Sebastian dyker upp.
Egna ord om filmen ; As rolig den här me, men framför aven hur svårt man igentligen kan krångla till nåt.
Så den får * * * * stjärnor.

2. Verklighets basserad Drama: En ung Jane Austen. Baserad på en sann berättelse ur Jane Austens liv, som har präglat hennes framgångsrika och mycket älskade författarskap. Filmen utspelar sig då Jane är 22 år gammal och ännu inte har gift sig, något som främst oroar hennes föräldrar. Men så frågar en av Hampshires mest välbärgade män om hennes hand och Janes fattiga familj tackar ja åt henne. Samtidigt förälskar sig Jane i irländaren Tom Lefroy som tillfälligt spenderar sommaren hos sina släktingar i Janes hembygd. Tom har misskött sina studier i London och som straff har han skickats ut på landet. Paret inleder en romans. Men med Toms rykte och Janes familjs beslut kan kärlekshistorien bara sluta på ett sätt...
Egna ord om filmen ; En väldigt fin film, om Janes liv. Hur hon hade det och så. Jag älskar den här filmmen efter jag sätt denna film så läste jag 2 böcker av henne. Sen så sa det bara poff soch plötsligt var jag kär i henne ;O.
Så den får * * * * * stjärnor.


RomantiskDrama: Pretty Woman. En prostituerad vacker flicka möter av en händelse en snygg och framgångsrik affärsman. Detta leder till en högst oväntad kärleksaffär och en modern askungesaga.
Egna ord om filmen ; Åhh jag bara älskar denna film ,jag kan nästan alla repliker utantill och jag kollar på den minst 2gånger iveckan man kan bara inte tröttna på den stiliga Edward och den coola Vivian :)
Det får * * * * * + stjärnor.


                                                                           Info om filmerna är från discshop.se! tacktack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0